Välkommen till vernissage av vår utställning Från idé till Nobelpris!

Utställningen utforskar och hyllar arbetet, kreativiteten och dialogerna som lett fram till vetenskapliga genombrott, nya berättelser och fredsarbete. Välkommen in i idéarbetet bakom litterära klassiker, upptäckten av svarta hål och jakten på ledtrådar till åldrandets gåta. Läs mer om utställningen här.

Kvällens program inleds kl 18.00 då museichef Erika Lanner hälsar välkommen och utställningschef Clara Åhlvik berättar om utställningen.

Under kvällen kan du upptäcka utställningens guldkorn under en specialvisning av utställningskoordinator Elin Granberg. William Nilsson Trio står för musiken, museibutiken har fina erbjudanden och i Bistro Nobel kan du njuta av smårätter från vår fredagsmeny med ett glas vin eller en av våra signaturcocktails.

William Nilsson Trio:
William Nilsson – gitarr
Jon Henriksson – bas
Moussa Fadera – trummor

I biljettpriset ingår ett glas vin eller ett alkoholfritt alternativ.
Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. Läs mer om våra kommande fredagskvällar i programkalendern här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum.