Varmt välkommen till en poetisk och musikalisk januarikväll på Nobelprismuseet!  

Vi firar att ljuset börjar återvända med skådespelarna Electra Hallman och Magnus Roosman som läser dikter av Nobelpristagare. Jon Henriksson står för musiken med ljuva toner från både kontrabas och blåsinstrument.  

Denna kväll erbjuds en meny á la Bistro Nobel med väl utvalda smårätter och passande viner om man önskar. Eller varför inte inleda kvällen med en signaturcocktail? 

Till detta program erbjuder vi biljetter genom bordsbokning. Mat och dryck beställs på plats efter önskemål. 

Kvällen startar klockan 18.00 och fortsätter sedan med olika inslag av musik och poesi fram till kl 20.00. Museet håller fortsatt öppet till klockan 21.00.

Se köp av biljetter/bordsbokning nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. Läs mer om våra kommande fredagskvällar i programkalendern här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum. 

Fotopolicy

Nobel Prize Museum fotograferar, filmar och livesänder många av våra evenemang. Nobel Prize Museum kan komma att använda materialet i våra verksamheter, kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta oss om du har frågor om detta.