Varmt välkommen till en poetisk och musikalisk septemberkväll på Nobelprismuseet!   

Vi inleder programhösten i poesins tecken med att skådespelarna Hannes Meidal och Melinda Kinnaman från Dramaten framför utvalda dikter från Nobelpristagare som Annie Ernaux, Tranströmer, Wislawa Szymborska med flera. Under kvällen varvas poesi med stämningsfull livemusik av Julia Frej och Yrsa Schau.  

Mat och dryck beställs på plats efter önskemål. Bistro Nobel erbjuder sin fredagsmeny med noga utvalda smårätter, passande viner, öl, cocktails eller alkoholfria alternativ.

Till detta program erbjuder vi endast biljetter med bordsbokning.
Vi rekommenderar att boka ett bord för hela ditt sällskap vid bokningstillfället. Om du köper en enskild plats blir du placerad vid bord med andra som också bokat enskilt. Med medlemskod får man 140 kr rabatt på bordet. Är ni fler medlemmar som ska sitta vid samma bord, maila oss på medlem.nobelprizemuseum@nobelprize.org I biljettpriset ingår även entré till museets utställningar som håller öppet fram till klockan 21.00.

Se köp av biljetter med bordsbokning nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. Läs mer om våra kommande fredagskvällar i programkalendern här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum.


Ordinarie bokning
Medlemsbokning (rabatterade priser)

Fotopolicy

Nobel Prize Museum fotograferar, filmar och livesänder många av våra evenemang. Nobel Prize Museum kan komma att använda materialet i våra verksamheter, kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta oss om du har frågor om detta.