Denna fredagskväll bjuder vi in Stockholmsbaserade producenten LUCHS (Patrik Berg Almkvisth) som genom ett flertal pseudonymer har släppt mycket musik, senast i mars 2020 med albumet Solskur. LUCHS kombinerar akustiska toner från piano med elektroniska influenser och skapar en lugn och berörande harmoni.

”Att konsumera annan konst och observera min miljö är en avgörande del av den kreativa processen. Men det är i tystnaden jag finner den mest bördiga jorden för min egen kreativitet att blomma”, säger Patrik Berg Almkvisth, LUCHS.

LUCHS
Youtube: Länk
Spotify: Länk
Hemsida: https://luchsofficial.com

Spelningen sätter igång kl. 19.00. Innan och efter spelningen är man välkommen att besöka våra utställningar samt Bistro Nobel för ett glas bubbel eller tilltugg.

Se platsbokning/köp av biljetter nedan.

Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops.

Som medlem i Nobel Prize Museum går du gratis på denna och många andra aktiviteter under ett år. Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum.