Nu har vi glädjen att välkomna den prisbelönade kompositören, musikproducenten och multi-instrumentalisten Jakob Lindhagen. Stockholmsbaserade Lindhagen uppträder live och framför bland annat material från sitt senaste album Stadsbilder. Ett album som tar oss runt bland stad och vatten med såväl akustiska toner som elektroniska influenser.  

I Lindhagens musik återfinns en melodramatisk ljudbild som skapas av olika komplexa ljud. Han har även skapat filmmusik till filmer som medverkat på filmfestivalerna i Cannes, Berlin och Toronto.

JAKOB LINDHAGEN
Youtube: Länk
Spotify:  Länk
Hemsida: http://jakoblindhagen.com

Spelningen sätter igång kl. 19.00. Innan och efter spelningen är man välkommen att besöka våra utställningar samt Bistro Nobel för ett glas bubbel eller tilltugg. 

Biljetter

-Biljetter för Nobel Prize Museum medlemmar: gratis (Medlemsbiljett gäller endast för dig som medlem. Vill du ta med en person till gäller ordinarie biljett eller att personen blir medlem)
-Ordinarie biljett: 130 kr
-Ordinarie biljett (student/pensionär): 90 kr

Köpt biljett återbetalas ej.

Se köp av biljetter nedan.


Nights at the Nobel Prize Museum

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops.

Som medlem i Nobel Prize Museum går du gratis på denna och många andra aktiviteter under ett år. Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum.