Nights at the Nobel Prize Museum och Nobel Weeks Lights bjuder in till en kväll i ett spektrum av ljus och musik. Under denna kväll kommer vi att träffa ljuskonstnärer som deltar i ljusfestivalen Nobel Week lights och njuta av ett audiovisuellt framträdande från musikartisten Hara Alonso och bildkonstnären Jaime Reyes. 

Nobel Week Lights lyser upp Stockholms vintermörker i december och är den enda ljusfestivalen i världen där varje konstverk är inspirerat av Nobelprisbelönta upptäckter. 

Hur kan ljuskonst förmedla den här typen av berättelser? Deltagande ljuskonstnärer och designers beskriver sitt arbete och sin kreativa process. 

Program

17.00 Välkomna till förmingel i vår bar Bistro Nobel.
18.00-18.30 Programmet startar igång med introduktion och presentationer av Nobel Lights artister.
18.45-19.30 Audiovisuell konsert av Hara Alonso & Jaime Reyes 

Innan och efter är man välkommen att besöka våra utställningar samt Bistro Nobel för ett glas bubbel eller tilltugg. Se vår kvällsmeny här.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. Läs mer om våra fredagskvällar i programkalendern här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum.


Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.
Medlemmar: gratis (använd kod från medlemsbrev)
Ordinarie: 130 kr
Student/pensionär: 90 kr
Medlemskap Nobel Prize Museum inklusive biljett: 395 kr
Medlemskap Nobel Prize Museum student/pensionär inklusive biljett: 295 kr 

Fotopolicy

Nobel Prize Museum fotograferar, filmar och livesänder många av våra evenemang. Nobel Prize Museum kan komma att använda materialet i våra verksamheter, kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta oss om du har frågor om detta.