Välkommen till en konsertkväll med den Berlinbaserade kompositören, pianisten och producenten Niklas Paschburg. I hans pianokompositioner hörs influenser från klassisk musik, pop och electronica. Musiken pendlar mellan stillsamt meditativ till rytmisk och sprudlande.

Niklas Paschburg föddes i Hamburg 1994. Efter sin första EP Tuur mang Welten har han släppt två album, Oceanic 2018 och Svalbard 2020. Musiken på Oceanic rymmer både melankoli och eufori. De tolv instrumentala låtarna är inspirerade av naturen och har influenser från nyklassisk musik, ambient och electronica.

Konserten, som äger rum i museets Bistro Nobel, inleds klockan 18.00 och varar i cirka en timme. Under kvällen serverar Bistro Nobel smårätter från sin fredagsmeny och erbjuder även cocktails, vin, öl och alkoholfria alternativ.
Bistron är öppen fram till klockan 21.00. I biljettpriset ingår även entré till museets utställningar som även de håller öppet till klockan 21.00.

Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. Läs mer om våra kommande fredagskvällar i programkalendern här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum. 

Fotopolicy

Nobel Prize Museum fotograferar, filmar och livesänder många av våra evenemang. Nobel Prize Museum kan komma att använda materialet i våra verksamheter, kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta oss om du har frågor om detta.