Slutsålt!
Bli medlem i museet och få förtur till biljettbokning, fritt eller rabatterat inträde till våra kommande konserter, samtal, provningar och evenemang.

Under årets kallaste månad bjuder Nights at the Nobel Prize Museum in till en intim konsert med kompositören och producenten Angus MacRae (UK).

Genom minne och fantasi lyckas Angus trollbinda sina lyssnare genom att överskrida sina klassiska rötter för att skapa levande kompositioner. Angus produktioner omfattar specialkomponerade verk för såväl konsertframträdanden, teater och film, balett och samtida dans.

År 2022 släpptes hans senaste album, Vivarium, en utomjordisk resa in i barndomens fantasifulla världar.

Konserten sätter igång kl 18.00. Innan och efter är man välkommen att besöka Bistro Nobel för vår prisvärda fredagsmeny med blandade rätter och goda viner.

Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. Läs mer om våra kommande fredagskvällar i programkalendern här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum. 

Fotopolicy

Nobel Prize Museum fotograferar, filmar och livesänder många av våra evenemang. Nobel Prize Museum kan komma att använda materialet i våra verksamheter, kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta oss om du har frågor om detta.