Slutsålt!
Bli medlem i museet och få förtur till biljettbokning, fritt eller rabatterat inträde till våra kommande konserter, samtal, provningar och evenemang.

Välkommen till en smakresa uttryckt i cocktails med inspiration från Alfred Nobels olika hem och platser han besökte under sina många resor. Vi rör oss från vinterträdgården i Alfreds hem på Avenue Malakoff i Paris till Sanremo och Villa Nobel i Italien. Därefter tar vi oss vidare till två destinationer som avslöjas på plats.

Cocktailprovningen innefattar fyra sorters drinkar och recept för att kunna skapa dessa drinkar hemma och imponera på vänner och familj.
Under kvällen finns alla drinkar som presenteras under provningen tillgängliga att beställa i Bistro Nobel för såväl alla deltagare samt alla som besöker museet denna fredagskväll. Det är begränsat antal platser och först till kvarn gäller!

Välkomna!

Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. För att läsa mer om våra fredagskvällar och programpunkter klicka här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum.