Vetenskap handlar om att se vad som pågår bakom kulisserna, och fysikpristagaren Frank Wilczeks nya bok Fundamentalt är ett backstage-pass till verkligheten. Med utgångspunkt i den moderna forskningens stora upptäckter beskriver han hur världen fungerar – och vad vi ännu inte vet. Kom och lyssna och få en ny bild av verkligheten när Nobelprismuseets Gustav Källstrand samtalar med Frank Wilczek – en av vår tids största fysiker.

Samtalet är på engelska och inleds kl. 18.00. Innan och efter samtalet är man välkommen att besöka museets utställningar samt Bistro Nobel som serverar smakrika rätter från en speciell fredagsmeny och goda drycker.

Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. För att läsa mer om våra fredagskvällar och programpunkter klicka här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum.