Slutsålt!
Bli medlem i museet och få förtur till biljettbokning, fritt eller rabatterat inträde till våra kommande konserter, samtal, provningar och evenemang.

Melankolisk men inte mörk, nostalgisk men inte ledsen. Sebastian Plano är en av de banbrytande konstnärerna som kombinerar klassiska och elektroniska element. Som cellist, kompositör och producent, är Sebastian Plano, ursprungligen från Rosario Argentina, mest känd för sitt unika förhållningssätt till musikskapande. Han förenar ljud från cello, piano, bandoneon, slagverk och sin egen sång till att skapa helt nya ljudlandskap. Planos senaste album Verve nominerades till en Grammy.

Konserten startar kl. 18.00. Innan och efter är man välkommen att besöka museets utställningar samt Bistro Nobel som serverar smakrika rätter från en speciell fredagsmeny och goda drycker. Vill man ha en bra plats och hinna handla i Bistron rekommenderar vi att komma minst 30 min innan.

Sebastian Plano:
Hemsida
Spotify
YouTube

Välkomna!

Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. För att läsa mer om våra fredagskvällar och programpunkter klicka här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum.