Slutsålt!
Bli medlem i museet och få förtur till biljettbokning, fritt eller rabatterat inträde till våra kommande konserter, samtal, provningar och evenemang.

Välkommen till en smakresa uttryckt i cocktails med inspiration från Alfred Nobels olika hem och platser han besökte under sina många resor. Denna gång hämtar vi inspiration från den italienska kusten och Villa Nobel i Sanremo i Italien. Vi drömmer oss bort till magnifika trädgården och citrusträd där smaker som citron, blodapelsin och örter är framträdande.

Cocktailprovningen innefattar fyra sorters drinkar och medföljande recept för att kunna skapa dessa drinkar hemma och imponera på vänner och familj. Under kvällen spelar en pianist atmosfäriska toner vid några pauser under provningen då drinkarna kan avnjutas och smakerna hinna diskuteras vid bordet. Kvällens provning leds av en gästbartender som avslöjas på plats. Det är begränsat antal platser och först till kvarn gäller!

Provningen startar kl. 18.00. Innan och efter är man välkommen att besöka museets utställningar samt Bistro Nobel som serverar smakrika rätter från en speciell fredagsmeny.

Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. För att läsa mer om våra fredagskvällar och programpunkter klicka här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum.