Slutsålt!
Bli medlem i museet och få förtur till biljettbokning, fritt eller rabatterat inträde till våra kommande konserter, samtal, provningar och evenemang.

Välkommen till en kväll på museet när sommelier Ulrika Karlsson håller en spännande provning. Vi smakar några väl utvalda champagnesorter som serverats på Nobelbanketten.  Här belyser vi ambitionen att såväl mat som dryck ska hålla samma höga kvalité, hur man skapar lyckade smakkombinationer och hur man väljer champagne till en ceremoniell måltid. Under denna provning får vi också inblick i processen kring hur dryckerna väljs till Nobelbanketten och även lära oss hur grundsmakerna påverkar varandra.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. Läs mer om våra fredagskvällar i programkalendern här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum.


Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.
Medlemmar: 275 kr (använd kod från medlemsbrev)
Ordinarie: 550 kr
Medlemskap inklusive biljett: 900 kr